plas_760x200
Contact en Referenties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Doorpakken
Gerrit Rietveldstraat 61
3059 PG Rotterdam

Telefoon: 06 20 30 2258
E-mail:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Download hier de algemene voorwaarden van Doorpakken.Referenties

Ik heb Lydia meegemaakt in verschillende rollen: procesbegeleider, trainer en coach. Al deze rollen vervult ze op een bijzonder inspirerende manier. Ze heeft veel kennis van arbeidsverhoudingen, groepsprocessen en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien is het ook nog eens een vrolijk mens.
Fransien de Jong,  vakbondbestuurder FNV Bondgenoten


Zeer regelmatig beveel ik Lydia aan. Bijvoorbeeld als ik hoor dat iemand ontslag boven het hoofd hangt. 'Ga naar Lydia', zeg ik dan. 'Zij kent veel mogelijkheden en laat jou doorpakken'. Of als een organisatie even niet weet hoe een traject met medewerkers aan te pakken. 'Bel Lydia, die kan je helpen het goede spoor te vinden in het belang van de organisatie en de medewerkers.' 
Er zijn maar weinig mensen die ik met een gerust hart aanbeveel. Lydia combineert haar immer positieve grondhouding, veel kennis en werkervaring met een grote dosis enthousiasme. Een plezier om lekker mee door te pakken! Uit welke organisatie of met welke adviesvraag u ook komt.
Anne Gouweloos


Lydia is alleen al door haar coachende karakter een aanwinst voor een training. Haar creatieve werkvormen, persoonlijke aandacht en gedegen kennis van de cursusstof beloven een succesvolle training. Van harte aan te raden!
Cobi Smit, Ambtelijk Secretaris OR IJsselland Ziekenhuis

Lydia is een kei in meedenken in complexe vraagstukken.
Nathalie Brocken, Zet-Brabant


Luisteren, aanvoelen, vertalen, analyseren, structureren, doelen stellen, strategie bepalen zijn kernwoorden die bij mij opkomen als ik Lydia moet beschrijven, buiten het feit dat zij een zeer sympathieke persoonlijkheid is.
Pieter van der Werff, Voorzitter OR Parteon

 

 
De kunst van het betrekken. Parels van participatie’
Op 12 maart 2010 was de boekpresentatie in Hotel New York
De zaal was helemaal vol, er was een prima feestelijke sfeer en een mooi programma
We hadden een paar mooie praatjes en tafelredes van Mieke van de Berg, Dorien de Wit en Jacco van den Berg.
Dick en ik deden een pecha kucha (20 beelden, waarvan elk beeld 20 seconden blijft staan, met daarbij je tekst) die we wat hadden gepimpt door er live pianobegeleiding bij te vragen van Martien van Oostrom (Pater Moeskroen en een van de mede auteurs).
Het eerste exemplaar van het boek ging naar Sander de Kramer, hoofdredacteur van de Straatkrant. Daar ben ik echt heel trots op; hij is een geweldig voorbeeld van het organiseren van betrokkenheid en maakt het ook waar.
Na dit plenaire gedeelte waren er een stuk of zeven geanimeerde workshops in de bibliotheekzaal en een informele toast als afsluiting.

Het boek is via internet te koop, bij bol.com, managementboek.nl, sdu.nl en in de betere boekhandels.
Wil je een reactie geven op ons boek? Graag! Stuur een maltje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

De kunst van het betrekken
Lydia Schippers, Dick Termond e.a.

Academic Service

ISBN 9789052617701
Pagina's 152

boek_betrekken_650x463

 
OR voorzittersdag 27-11-2008

Op 27 november 2008 heeft Lydia Schippers op de OR voorzittersdag gesproken over nieuwe vormen van medezeggenschap

Lees meer...
 
Medezeggenschap zonder OR

Nieuwe vormen van inspraak, praktijkblad ondernemingsraad, september 2008

nieuwe_vormen

 
De toekomst van medezeggenschap

A+O magazine, maart 2007

de_toekomst_van_medezeggenschap_img_0